VOLGENDE WEDSTRIJD

25/03/2018 - 15:00

K. FC Poperinge A

-


KSKO

KLASSEMENT

1K. SKV Zwevezele A67
2K.S.K. Oostnieuwkerke 59
3K.V.C.S.V. Oostkamp 56
4K.S.C. Wielsbeke 44
5S.V.D. Kortemark 41
6K. Sp. Club Blankenberge 40
7K. WS Lauwe 39
8K. FC Poperinge A38
9K. VV Oostduinkerke A35
10RC Lauwe 32
11K.R.C. Waregem 28
12VV Westkapelle 26
13K. Sassp. Boezinge 24
14K. FC Varsenare 23
15K. SV Rumbeke 22
16S.K. Eernegem 6

Footluch

In bijlage ziet u de komende data voor de footluches. Ook de nodige informatie om u hiervoor in te schrijven. Deze gaan door in de VIP-kantine en starten telkens om 12u. Kostprijs bedraagt €35 per persoon

Uitslagen laatste speeldag

K. SKV Zwevezele A4 - 0K. SV Rumbeke
S.K. Eernegem 1 - 0S.V.D. Kortemark
K. FC Varsenare 2 - 0K. Sp. Club Blankenberge
K. VV Oostduinkerke A2 - 2K.S.C. Wielsbeke
K.S.K. Oostnieuwkerke 3 - 2K. WS Lauwe
K.R.C. Waregem 5 - 0VV Westkapelle
K. Sassp. Boezinge 1 - 2K.V.C.S.V. Oostkamp
RC Lauwe 2 - 2K. FC Poperinge A

Laatste nieuws

KSK Oostnieuwkerke - KWSC Lauwe 3-2

KSK Oostnieuwkerke: Gregory Anne, Ewoud Defevere, Dries Denoo, Marijn Bentein, Jens Baekelandt, Dumitru-Cosmin Munteanu, Stijn De Deygere (81' Stijn Porteman), Bart Syx (89' Hans Hoornaert), Grady Hoflack, Nick De Groote en Timothy Van de Wouwer (78' Kevin Wullaert).

KWSC Lauwe: Kevin Degrande, Nicolas Ducatteeuw, Klaas Lievrouw, Sep Demeyere, Vincent Oplinus, Karim Tajeddine, Klaas Hellebaut, Aaron Couckuyt (76' Yoric Volckaert), Aurlien Lecaillier, Joren De Waele (59' Desley Seys) en Aymar Hadjou.

Doelpunten: 8' Nick De Groote 1-0, 19' Timothy Van de Wouwer 2-0, 25' Karim Tajeddine 2-1, 65' Timothy Van de Wouwer 3-1, 92' Desley Seys 3-2.

Gele kaarten: 42' Stijn De Deygere (SKO), 66' Nick De Groote (SKO), 73' Desley Seys (Lauwe).

Na vier minuten glipte bezoeker De Waele door de buitenspelval, maar hij kreeg de bal tegen de hiel en weg was het gevaar. Een vrije trap van Oplinus werd door doelman Anne in corner gewerkt. Aan de overkant zette Nick De Groote zich door op rechts, Timothy liep zich mooi vrij, maar Nick zag het vrije gaatje en besloot zelf in de verste hoek: 1-0! Bij Lauwe probeerde Lecaillier het vanop afstand, maar zijn schot ging naast. Timo Van de Wouwer werd in het straatje gestuurd door Bart Syx en rondde beheerst af: 2-0! Op een corner van Sep Demeyere kreeg Karim Tajeddine veel te veel vrijheid en de aansluitingstreffer was een feit. Op een vrije trap van Demeyere ging doelman Anne goed plat.

De tweede helft was nog maar pas op gang getrapt of het stond bijna 3-1: Ewoud Defevere zette voor van op links en Grady Hoflack trof de lat. Een voorzet van Bart Syx werd door Timo op de bezoekende goalie gekopt. Stijn De Deygere probeerde het met een afstandsschot, maar dat ging naast. Halfweg de tweede periode kon Oostnieuwkerke na een heel mooie aanval dan toch een derde keer scoren: Bart Syx stuurde Nick De Groote weg op links en die behield het overzicht en legde perfect af voor Timo die zijn tweede van de namiddag tegen de netten prikte.

Een verdienstig Lauwe probeerde nog wat terug te doen: een poging van de ingevallen Seys werd door doelman Anne in corner gewerkt. Tien minuten voor affluiten hing de 4-1 in de lucht. In 30 seconden tijd moest de bezoekende goalie tweemaal een bal uit zijn kooi ranselen: eerst op een poging van Grady Hoflack, daarna op een voorzetschot van Nick De Groote. De zege kwam nooit meer in gevaar. In de blessuretijd lukte Seys nog de 3-2.

19-03-2018

Laatste nieuws

SVD Kortemark - KSK Oostnieuwkerke 0-4

SVD Kortemark: Michiel Decleir, Dario Desplancke, Dieter Verschaeve, Jeroen Gunst, Bart Cleenwerck (65' Michal Vandemaele), Henri Moyaert, Mattijs Decock (65' Simon Leroy), Thomas Lubaszka (65' Aboubacar Fofana), Damon Dumoulin, Wout Timmerman en Lars Blieck.

KSK Oostnieuwkerke: Gregory Anne, Ewoud Defevere, Dries Denoo, Marijn Bentein, Jens Baekelandt, Dumitru-Cosmin Munteanu (80' Hans Hoornaert), Stijn De Deygere, Bart Syx, Grady Hoflack, Nick De Groote (78' Kevin Wullaert) en Timothy Van de Wouwer (85' Niels Veracx).

Doelpunten: 7' Timothy Van de Wouwer 0-1, 56' Timothy Van de Wouwer 0-2, 60' Stijn De Deygere 0-3, 74' Grady Hoflack 0-4.

Gele kaarten: 15' Thomas Lubaszka (SVD), 30' Dumitru-Cosmin Munteanu (SKO).

Oostnieuwkerke zorgde voor het eerste gevaar. Nick De Groote ging op rechts voorbij zijn man en kon voorzetten, maar er was niemand voor doel om te besluiten. En minuut later was het wl raak: een nieuwe voorzet van Nick De Groote, deze maal vanop links, en Timo kopte overhoeks de 0-1 tegen de netten. Een afstandsschot van Cos Munteanu ging een metertje over. De thuisploeg kon op dat moment enkel dreigen met een tweetal vrije trappen.

In de 25ste minuut zorgde Nick De Groote andermaal voor gevaar vanaf de rechterflank, maar zijn voorzet werd ontzet; de bal belandde in de voeten van Cos, maar die werd onderuit gehaald in de zestien. Iedereen zag de bal al op de stip gaan, maar net als tegen Westkapelle kreeg Oostnieuwkerke een loepzuivere strafschop niet toegewezen. Op de daaropvolgende tegenaanval langs rechts moest doelman Greg uitkomen en pareren met de voeten. Tien minuten voor de rust kon thuisspeler Dumoulin oprukken richting Oostnieuwkerks doel, maar opnieuw kwam doelman Anne gepast uit om de aanval af te stoppen. En minuut later was Anne opnieuw paraat en bracht redding op een schot in de korte hoek.

Na de rust ging Kortemark verder op zoek naar de gelijkmaker. Een vluchtschot vanTimmerman ging niet zo ver over. Toen Cos op de tegenaanval foutief werd gestopt, mocht Timo Van de Wouwer een vrije trap nemen dicht bij de zestien. De bal week af en zette de thuisgoalie op het verkeerde been. De bevrijdende 0-2 was een feit! Na een fout op Bart Syx kreeg SKO enkele minuten later een nieuwe vrijschop toegewezen op rechts. Stijn De Deygere stond op de goede plaats en tikte aan de eerste paal binnen: 0-3 en boeken toe. Oostnieuwkerke kon nu bevrijd spelen en bracht mooi voetbal op de mat tegen een aangeslagen thuisploeg.

Een kopbal van De Deygere werd door doelman Decleir uit doel geranseld en na een aanval op links langs Cos trapte Van de Wouwer naast. De Groote besloot nipt over, maar een kwartier voor het einde leverde hij wel de assist af voor de 0-4: Grady Hoflack was de afwerker van dienst met een perfecte kopbal. In de slotfase kon de ingevallen Wullaert nog de thuisgoalie omspelen, maar vanuit een heel scherpe hoek ging de bal achter doel.

12-03-2018