Verslagen seizoen 2014-2015 | U11

KSK Oostnieuwkerke - 1ste provinciale West-Vlaanderen

28-04-2015 U11 - Rumbeke

KSKO U11 - KSV RUMBEKE: 4 - 4
We begonnen heel offensief aan de match en dat resulteerde in een doelpunt van Siebe Verbeke. Daarna verwaterde het spel een beetje en waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Het 2de kwartier waren we de betere ploeg en kon eerst een bedrijvige Willem Claeys scoren, daarna Siebe en opnieuw Willem. Net voor het einde kon Rumbeke een eerste keer tegenscoren. Uit het derde kwart onthouden we de druk van de bezoekers die nog een keer de netten deden trillen. Tenslotte waren we weer de evenknie, maar kon Rumbeke nog 2 van hun kansen verzilveren, onze kansen geraakten niet verder dan de doelman. Onze doelman Joran Durnez deed het uitstekend met een paar prachtige reddingen, ook Milan Vanwildemeersch speelde een voortreffelijke match.

 

19-04-2015 Club Roeselare - KSKO U11

Club Roeselare - SKO 5-1:

In het eerste kwartier kampeerden we zowat aan het doel van de thuisdoelman maar we kwamen niet tot scoren. Alleen Yoran Cockelare kwam tot een shot tegen de dwarsligger. Daarentegen kwam de thuisploeg geheel onverwacht op een 0-1 voorsprong. Het volgend kwart was van mindere makelij en Roeselare kon nu 3 keer scoren, wij konden daar niet veel tegenoverzetten. Het vervolg was bijna een kopie van het begin maar opnieuw wilde de bal er niet in en opnieuw kon de tegenstander wel 1 keer scoren. Ook in het slotkwartier waren wij de betere ploeg en nu lukten we wel een doelpunt met dank aan onze wielrenners. Een perfecte voorzet van Milan Vanwildemeersch belandde op het hoofd van Milan Monnier die prachtig binnenkopte. Ondanks de uitslag hebben we toch een mooie prestatie laten zien. Onze uitblinkers waren Andreas Bruwier en Tjorven Desplenter. Volgende week laatste officiële match, supporters zijn welkom.

 

14-03-2015 KSV Rumbeke - KSKO U11

In het eerste kwartier was het vooral de KSKO die het initiatief toonde en kwam dan ook al snel 2-0 voor met doelpunten van Kasper kubikovski en Siebe Verbeke die beiden scoorden op hoekschop van Tjorven Desplenter.
Het 2de kwartier werd het 2-2 door een  afstandsschot over onze doelman en doelpunt omdat de bal niet weg raakte van bij het doel. Er waren nog een paar kansen van Willem Claeys, Milan Vanwildemeersch maar konden niet scoren. Toch werd het nog 2-3 net voor halfweg de wedstrijd. Siebe Verbeke kon nogmaals scoren na een slechte uittrap van de keeper.
De rest van de wedstrijd was gelijk opgaand en er werd dan ook niet meer gescoord. Zo bleef het spannend tot de laatste seconde.

 

21-02-2015 K.SV De Ruiter - U11 SK ONK: 6 - 1

Na enkele seconden stonden we reeds 1-0 achter, onmiddellijk gevolgd door nog een tegendoelpunt. Daarna schoten we wakker en werden we de evenknie van de tegenstander. Willem Claeys kon tegenscoren. Diezelfde Willem moest kort daarop geblesseerd de wedstrijd staken zodat we met 7 verder moesten. Zo keken we halfweg tegen een 4-1 achterstand op. De faire tegenstander liet dan een extra speler aan de kant zodat we 7 tegen 7 verder speelden. We speelden niet onaardig maar het geluk was niet aan onze kant. Uit onze talrijke kansen konden we niet één keer scoren terwijl de tegenstander dat nog 2 keer wel kon. We hadden vandaag 2 spelers die uitblonken: Milan Vanwildemeersch en Joran Cokelaere.

 

07-02-2015 U11 - Pittem

K.S.K. ONK - K.S.V. PITTEM 3 - 6

Op een moeilijk bespeelbaar terrein waren in het eerste kwart beide ploegen elkaar waard, maar konden we weinig doelkansen noteren. Toch slaagde Mathis Hoflack erin zijn doelpuntje mee te pikken. Het volgende kwartier was Pittem de betere ploeg, hier kregen we een own-doelpunt tegen. Na halfweg begonnen we weer uitstekend aan het vervolg met doelpunten van Tjorven Desplenter en Willem Claeys. Het laatste deel was er dan weer teveel aan voor onze jongens met nog een hoop tegendoelpunten. Toch speelden verdediger Andreas Bruwier en doelman Joran Durnez een degelijke wedstrijd.

 

« vroegere items