Verslagen seizoen 2015-2016 | U13

KSK Oostnieuwkerke - 1ste provinciale West-Vlaanderen

21-02-2016 U13 - Lichtervelde: 7 - 2

We begonnen aanvallend aan de wedstrijd en algauw konden we scoren via Sieben Neerinck na een mooie assist van Thibo Kerkhof. Dan kwam Lichtervelde iets beter in de match, maar dit duurde niet lang. Thomas Bossuyt had plots een ingeving, dweilde met de bal de hele lengte van het plein en kon nog scoren ook. Kort daarna knalde Sieben op de binnenkant van de paal. Weer een teken voor Thomas die daarop zijn tweede van de dag liet optekenen. Na een misverstandje in de verdediging kon de tegenstander tegenscoren alsook net voor affluiten scoorden ze de 3-2. In het volgend kwartier waren de ploegen lange tijd aan elkaar gewaagd maar het was onze Thibo die een doelpuntje lukte. Ook na de deugddoende koffie zagen de toeschouwers mooie combinaties van onze kant waaruit we vele kansen konden creëren maar het was enkel Thibo die in het derde kwart de netten kon doen trillen. Onze doelman bleef het hele laatste halfuur werkloos, Lichtervelde kwam geen enkele keer meer bij zijn buurt. In het laatste kwartier eiste Louis Bruneel de hoofdrol op met nog eens 2 doelpunten. Laten we hopen dat we nog veel van zo’n mooi combinatievoetbal kunnen genieten. Proficiat aan heel de ploeg.

 

13-02-2016 U13 - SK Staden: 4 - 2

Na een aantal weken zonder voetbal zijn we het nog niet verleerd en hebben we met veel goede wil een mooie overwinning binnen gehaald. Het eerste kwartier was er één van wisselende kansen en het was de tegenstander die er 1 kon verzilveren. Het volgende kwart was het overwicht voor ons maar de meeste kansen waren voor Staden die, ondanks een paar prachtige reddingen van onze doelman Joran Durnez, opnieuw konden scoren. Ook Thomas Bossuyt en Tjorven Desplenter zaten heel goed in de match. Na halfweg trokken we het laken naar ons toe, de kansen waren voor ons en daaruit konden we vier keer scoren via Siebe Verbeke (2), Thibo Kerkhof en Andreas Bruwier. Heel de ploeg was heel bedrijvig, hopelijk blijven we dat zien voor de rest van het seizoen. Doe zo voort.

 

27-01-2016 U13 5-0 De Ruiter

We namen de tegenstander onmiddellijk bij hun nekvel met eenrichtingsverkeer. We hebben wel eerst een aantal kansen vakkundig de nek omgewrongen tot Sieben Neerinck dan eindelijk de score kon openen. Dit alles terwijl onze doelman quasi werkloos bleef. Hetzelfde beeld in het tweede kwart waar we weer een aantal mooie combinaties lieten zien. Nu konden Tjorven Desplenter en Siebe Verbeke scoren. Na de rust kwam de tegenstander beter in de match maar het was opnieuw Siebe die, ditmaal met het hoofd, de netten deed trillen. In het slotkwartier kon ook Thibo Kerkhof zijn doelpuntje meepikken. Dit alles ondanks een uitstekende bezoekende doelman. We zagen een heel goede collectieve prestatie en puik werk van de sterkhouders Jarne Schoolaert en Louis Bruneel. We wensen ook nog veel beterschap aan Willem Claeys die op weg naar het voetbal een klein ongelukje had.

 

13-01-2016 U13 - VP GITS: 2 - 7

In het eerste kwartier waren de ploegen elkaar waard. Na de studieronde kwamen vele kansen, waarvan Thibo Kerkhof er één kon verzilveren. Ook Gits kon 1 keer scoren. Daarna begonnen we het best aan de partij, we waren de betere ploeg met de beste kansen maar het was de tegenstander die op de counter kon tegenprikken. Op een corner konden ze zelfs de 1 - 3 maken. Na de koffie hetzelfde beeld met veel mooie kansen voor ons maar het was opnieuw Gits die 2 doelpunten kon maken. Idem in het slotkwartier waar we, zoals in de hele match, niet gespaard werden van de pechduivel maar waar ondanks opnieuw 2 treffers van de tegenstrever, Siebe Verbeke ook nog zijn goaltje kon meepikken. Een vermelding is ook op z’n plaats voor Yoran Cokelaere, Andreas Bruwier en Tjorven Desplenter.

 

16-11-2015 KSKO U13 - RUMBEKE: 0 - 15

Zoals de uitslag al laat vermoeden was Rumbeke een klasse te sterk voor ons. Toch was er bij ons zeker geen gebrek aan inzet. Maar we verdedigden veel te ver van onze man en hiervan kon de tegenstander profiteren om er een doelpuntenkermis van te maken. Gelukkig was doelman Joran Durnez terug in goede doen, anders waren het er nog veel meer. Wij konden er niet veel meer tegenoverstellen dan een kans van Jarne Schoolaert op de paal alsook een shot van Siebe Verbeke, ook op het doelhout. Daarnaast zagen we een heel bedrijvige Thibo Kerkhof en ook Thomas Bossuyt haalde een hoog niveau.

 

« vroegere items